Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.9g5.4kcal0.7g0g0.3g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%2g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Tomaatti, tuore2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g23kcal1.8g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko16g12kcal0.9g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.5g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g73kcal5.7g3.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475