Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.6g15kcal1.1g0g1.1g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.6g9kcal0.4g0g0.8g0g
Aurajuusto1.6g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2.2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.9g2.6kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g75kcal4.2g0.2g6g0.4g
Valittu annoskoko16g37kcal2.1g0.1g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal1.1g0.1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g240kcal13.5g0.6g19.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771