Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 2.2g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Pekoni, paistettu 3.8g20kcal0.6g0g1.9g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g89kcal1.8g0.8g8.6g0g
Valittu annoskoko16g44kcal0.9g0.4g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna8g22kcal0.5g0.2g2.2g0g
Arvot/100g100g282kcal5.7g2.5g27.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776