Vähähiilari näkkäri

Sekoita aineet.

Lisää vesi.

sekoita ja anna turvota.

Levitä pellille ja paista 160 asteessa 35 min. leikkaa paloiksi ja kuivata 50 asteisessa uunissa, luukku raollaan 20 min. vahdi kuivatusta

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 2.8g19kcal0.8g0.2g1.6g0.3g
Pellavansiemenrouhe,Pellava,Reformi0.7g2.3kcal0.2g0g0.1g0.2g
Mantelirouhe, rainbow (Rainbow), annos 10g1.4g8.9kcal0.3g0.1g0.8g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.4g0.3kcal0g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g61kcal2.6g0.6g5g2.4g
Valittu annoskoko16g31kcal1.3g0.3g2.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.7g0.2g1.3g0.6g
Arvot/100g100g194kcal8.3g1.9g15.9g7.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311933