Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g5.3g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, pasta 1.8g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.9g2.3kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g46kcal3.4g3g2g0.2g
Valittu annoskoko16g23kcal1.7g1.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.9g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g9.4g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642