Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1.8g2kcal0.4g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g11kcal0.8g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko16g6kcal0.4g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal2.5g1.9g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132094