Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g13kcal1g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko16g7kcal0.5g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.1g2.5g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302196