Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g2.6g5.2kcal0.4g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g21kcal1g1.6g0.8g0g
Valittu annoskoko16g11kcal0.5g0.8g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g67kcal3.2g5.1g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395