Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore5.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.8g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g16kcal0.8g0.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko16g8kcal0.4g0.4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.5g2.5g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480