Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.8g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Paistijauheliha 10%3.9g6.6kcal0.8g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g25kcal1.8g2.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko16g13kcal0.9g1.2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.5g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g80kcal5.7g7.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631