Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Ruisjauho Pirkka2.3g6.9kcal0.2g1.4g0g0.3g
Vehnälese, Liperin mylly1.5g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima3g12kcal0.9g0g0.9g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g1.5g1.4kcal0.3g0g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Milbona1.5g4.4kcal0g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.5g5kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g89kcal3.6g3g6.4g2.2g
Valittu annoskoko16g45kcal1.8g1.5g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna8g22kcal0.9g0.8g1.6g0.6g
Arvot/100g100g281kcal11.3g9.4g20.1g6.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733