Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Flora punainen, annos 10g0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Soijarouhe, tumma, 30g3.1g10kcal1.6g0.9g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g39kcal3.6g2.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko16g20kcal1.8g1.3g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.9g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g123kcal11.3g8.1g4.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721