BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)13g25kcal1.9g0.1g1.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g56kcal3.8g1.6g3.6g0g
Valittu annoskoko16g28kcal1.9g0.8g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal1g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g177kcal11.9g5g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811