Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 117g260kcal20.5g0g19.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.7g0.5kcal0.1g0g0g4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g4.7g6.6kcal0.7g0.7g0.2g2.3g
Smetana, Valio, hyla4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g7g10kcal0.2g0.1g0.9g0g
Sipulikuutiot rainbow7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g613kcal44.8g2g47.8g12.6g
Valittu annoskoko150g306kcal22.4g1g23.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna75g153kcal11.2g0.5g12g3.2g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761