Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g12g38kcal5.8g3.5g0.1g0.6g
Tumma makarooni (Torino)58g202kcal9.2g36.9g1.5g3.5g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 19g6.4kcal0.6g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Ketsuppi, Felix3.4g3kcal0g0.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g611kcal37.4g88g11.2g9.4g
Valittu annoskoko150g305kcal18.7g44g5.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna75g153kcal9.4g22g2.8g2.4g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138