Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 84g35kcal8.2g0.3g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 54g72kcal4.6g9.6g1.1g2.7g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g274kcal25.8g20.6g8.2g5.6g
Valittu annoskoko150g137kcal12.9g10.3g4.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna75g69kcal6.5g5.2g2.1g1.4g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698