Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Basilika, tuore13g5kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g25g81kcal12.5g7.5g0.1g1.4g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki13g19kcal0.1g0.8g1.6g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g361kcal27.4g27g15g7.2g
Valittu annoskoko150g181kcal13.7g13.5g7.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna75g90kcal6.9g6.8g3.8g1.8g
Arvot/100g100g120kcal9.1g9g5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466