Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 88g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Juustoraaste emmental punaleima19g73kcal5.4g0g5.6g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 6.3g16kcal1.7g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g477kcal17.6g10.2g40.2g3.2g
Valittu annoskoko150g238kcal8.8g5.1g20.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna75g119kcal4.4g2.6g10.1g0.8g
Arvot/100g100g159kcal5.9g3.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718