Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 34g9kcal1.1g0.4g0.3g0.5g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g38g149kcal8.3g0g12.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots31g192kcal9g4g17.1g1.1g
Valkosipuli 5g5.5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g42g380kcal0g0g42.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g1473kcal37.6g10.4g144g3.4g
Valittu annoskoko150g737kcal18.8g5.2g72g1.7g
Annoskoko puolitettuna75g368kcal9.4g2.6g36g0.9g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640