Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g100g24kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 25g8.2kcal0g1.7g0g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 15g3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.5g0.5kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g119kcal2.6g12.2g5.4g5.8g
Valittu annoskoko150g60kcal1.3g6.1g2.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna75g30kcal0.7g3.1g1.4g1.5g
Arvot/100g100g40kcal0.9g4.1g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847