Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Vadelma 58g24kcal0.6g2.4g0.5g2.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.8g23kcal0g5.7g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe2.9g8.4kcal0g1.6g0g1.2g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 12g33kcal1.8g0g2.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 35g15kcal3.4g0.1g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g17g72kcal13.5g1.1g1.5g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)17g61kcal2.4g9.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g523kcal43.4g41.2g18g6.6g
Valittu annoskoko151g262kcal21.7g20.6g9g3.3g
Annoskoko puolitettuna75g131kcal10.9g10.3g4.5g1.7g
Arvot/100g100g174kcal14.4g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177