Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.4g0.4g1.2g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g16kcal1.5g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 16g20kcal1.8g0g1.5g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g4g21kcal0.2g2.4g1.2g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Banaani, kuorittu 34g29kcal0.4g6.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g576kcal15.2g85.4g18g4g
Valittu annoskoko151g288kcal7.6g42.7g9g2g
Annoskoko puolitettuna75g144kcal3.8g21.4g4.5g1g
Arvot/100g100g192kcal5g28.4g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394394