Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 115g165kcal18.4g0g10.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha22g66kcal0.7g1.3g6.3g0g
Tilli, tuore 13g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g470kcal39.2g2.8g33.2g0.6g
Valittu annoskoko150g235kcal19.6g1.4g16.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g117kcal9.8g0.7g8.3g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13g0.9g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571