Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.7g0.4g1.2g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 42g59kcal9.5g0g2.3g0g
Sipuli, paistettu 5.2g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 10g1.8kcal0.2g0g0g0.3g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g21g75kcal5.8g0.4g5.4g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix10g5.2kcal0.2g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g625kcal38.8g51.8g27.6g3.2g
Valittu annoskoko151g312kcal19.4g25.9g13.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna75g156kcal9.7g13g6.9g0.8g
Arvot/100g100g208kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921