Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g37g22kcal2.2g1.6g0.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras6.2g17kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g83g116kcal15.8g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g384kcal39.8g11.4g19.2g2.2g
Valittu annoskoko151g192kcal19.9g5.7g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna75g96kcal10g2.9g4.8g0.6g
Arvot/100g100g128kcal13.2g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111