Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Purjosipuli 18g4.1kcal0.3g0.4g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)23g32kcal4.9g0g1.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow13g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g169kcal15.6g2.2g10.2g0.8g
Valittu annoskoko151g85kcal7.8g1.1g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna75g42kcal3.9g0.6g2.6g0.2g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836