Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g129g45kcal1.3g8.7g0.6g1.8g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g10g29kcal1.8g0g2.4g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g2.8g5.7kcal0.1g0.1g0.6g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow2.4g6kcal0g0.2g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g189kcal6.6g18.6g10g3.8g
Valittu annoskoko151g95kcal3.3g9.3g5g1.9g
Annoskoko puolitettuna75g47kcal1.7g4.7g2.5g1g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094