Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g63g218kcal7.3g45.4g0.9g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g31g45kcal6.9g1.3g0.9g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g16g38kcal2.8g0.1g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, tuore 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g653kcal34.4g96.8g13.4g1.2g
Valittu annoskoko151g327kcal17.2g48.4g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna75g163kcal8.6g24.2g3.4g0.3g
Arvot/100g100g217kcal11.4g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733