Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g94g122kcal15.9g1g6g0g
Sitruuna 100g28g10kcal0.2g1.7g0.3g0g
Lime, kuorittu, annos 50g4.7g1.7kcal0g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.4g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g286kcal32.6g9.2g13g0.6g
Valittu annoskoko151g143kcal16.3g4.6g6.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g72kcal8.2g2.3g3.3g0.2g
Arvot/100g100g95kcal10.8g3.1g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263