Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Valkokaali keräkaali 73g20kcal0.9g3g0.1g1.5g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g18g22kcal0.4g0.9g1.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen29g41kcal5.5g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g192kcal14.2g10.4g9.4g3.8g
Valittu annoskoko151g96kcal7.1g5.2g4.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna76g48kcal3.6g2.6g2.4g1g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.4g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744