Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali52g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g5.2g15kcal0.9g0g1.2g0g
Siirappi 2.6g7.9kcal0g1.9g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g4.5g15kcal0.5g2.9g0.1g0.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 25g33kcal5.3g0g1.3g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g234kcal15.2g17.4g11g4.8g
Valittu annoskoko151g117kcal7.6g8.7g5.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna75g59kcal3.8g4.4g2.8g1.2g
Arvot/100g100g78kcal5g5.8g3.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970