Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 875g252kcal8.7g40.2g2.6g15.7g
Juustoraaste emmental punaleima188g731kcal54.4g0g56.3g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 63g163kcal16.9g0g10.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 375g1238kcal7.5g11.3g131.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g4768kcal175g103g401.6g31.4g
Valittu annoskoko1500g2384kcal87.5g51.5g200.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna750g1192kcal43.8g25.8g100.4g7.9g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718