Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 330g251kcal6.2g51.1g0.7g3.3g
Parsakaali (Pirkka)207g62kcal9.5g4.1g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.3g5.5kcal0.1g1g0.1g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g58g193kcal12.7g0.2g16.1g0g
Vesi830g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g1063kcal59g119.8g35.2g9.2g
Valittu annoskoko1500g531kcal29.5g59.9g17.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna750g266kcal14.8g30g8.8g2.3g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056