Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 343g1098kcal91.7g0g82g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g428g1499kcal54.8g298.5g8.1g13.7g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen428g141kcal14.1g21g0g0g
Kananmuna kuoreton 189g269kcal23.6g0.6g19.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.6g62kcal0g0g6.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g6242kcal372.4g650.6g237.4g30.6g
Valittu annoskoko1500g3121kcal186.2g325.3g118.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna750g1561kcal93.1g162.7g59.4g7.7g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518