Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 420g318kcal7.9g64.7g0.8g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g262g53kcal2.6g7.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 157g471kcal36g0g36.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.8g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 1.3g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3003g1758kcal96.4g153g78g11.8g
Valittu annoskoko1501g879kcal48.2g76.5g39g5.9g
Annoskoko puolitettuna751g439kcal24.1g38.3g19.5g3g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302