Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 552g577kcal123.9g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )112g56kcal0.7g13.4g0.2g0.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 160g121kcal3g24.7g0.3g1.6g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 160g212kcal4.2g5.1g19.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 96g121kcal10.6g0.2g8.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton24g5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g2311kcal291.2g110.6g74.4g13g
Valittu annoskoko1504g1156kcal145.6g55.3g37.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna752g578kcal72.8g27.7g18.6g3.3g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435341