Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 149g1316kcal0g0g148.8g0g
Sipuli (kuorittu)638g172kcal8.3g30.6g1.3g10.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g74g77kcal5.9g12.1g0.4g1.5g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)53g37kcal0.3g4.9g2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)53g138kcal1.1g4.8g12.8g0g
Pirkka luomu tomaattimurska5314g1594kcal74.4g345.4g26.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3188g4242kcal269.1g561.1g63.8g159.4g
Hunaja 213g702kcal1.1g171.7g0g0g
Viinietikka 319g66kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16689kcal720.4g2264.4g511.4g343.4g
Valittu annoskoko10000g8345kcal360.2g1132.2g255.7g171.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4172kcal180.1g566.1g127.9g85.9g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570