Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1202g289kcal21.7g26.4g3.6g27.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu30g270kcal0g0g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)60g86kcal2.3g5.2g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3012g1385kcal52.4g74.2g79.8g56.4g
Valittu annoskoko1506g692kcal26.2g37.1g39.9g28.2g
Annoskoko puolitettuna753g346kcal13.1g18.6g20g14.1g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200