Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g175g25kcal3.3g2.1g0.4g0g
Kananmuna, keitetty 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro13g4kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 876g664kcal16.4g135.1g1.8g8.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Sinappi 28g37kcal1.2g4g1.7g0.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.6kcal0g0.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 79g697kcal0g0g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3017g3700kcal115.6g290.6g225g20.6g
Valittu annoskoko1508g1850kcal57.8g145.3g112.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna754g925kcal28.9g72.7g56.3g5.2g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174