Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus450g315kcal72g0g1.4g0g
Emmental, punaleima 17%173g501kcal58.7g0g29.3g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)330g83kcal3g14.2g1.3g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g398g48kcal6g6g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g150g120kcal3.9g6g9g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Tilli mauste1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3018g2142kcal287.6g54g82g0.4g
Valittu annoskoko1509g1071kcal143.8g27g41g0.2g
Annoskoko puolitettuna755g536kcal71.9g13.5g20.5g0.1g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623