Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g5g0.5kcal0.1g0g0g4.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.7g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale7.5g4.5kcal0.8g0.4g0g5.5g
Manteli, jauhettu, n. 1dl35g211kcal8.4g2.3g18.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g451kcal21g7.6g38.2g24.6g
Valittu annoskoko151g226kcal10.5g3.8g19.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna76g113kcal5.3g1.9g9.6g6.2g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.6g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174