Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 47g12kcal0.6g0.9g0.2g1.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 47g60kcal9.7g0g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g42g15kcal0.7g2.9g0g0.6g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g14g55kcal4.1g0.2g4.2g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g300kcal30.2g8g15.2g3.6g
Valittu annoskoko151g150kcal15.1g4g7.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna76g75kcal7.6g2g3.8g0.9g
Arvot/100g100g99kcal10g2.6g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374