Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)37g15kcal0.6g3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%19g32kcal1.3g0.3g2.8g0.4g
Tomaatti, tuore19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g224kcal18.6g11g11g2.8g
Valittu annoskoko151g112kcal9.3g5.5g5.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna76g56kcal4.7g2.8g2.8g0.7g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.6g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475