Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g82kcal0g0g9.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g73g25kcal0.1g5.2g0.2g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1g0.3g0g
Leseseos (3 viljan)7.3g19kcal1.2g2.5g0.4g2.2g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g514kcal9.8g64.4g22.8g8g
Valittu annoskoko151g257kcal4.9g32.2g11.4g4g
Annoskoko puolitettuna76g129kcal2.5g16.1g5.7g2g
Arvot/100g100g170kcal3.2g21.3g7.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109