Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu17g22kcal1.9g0.1g1.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl12g40kcal0.2g0.4g4.1g0g
Kaurahiutale 5.8g22kcal0.8g3.3g0.4g0.6g
Atria kevyt jauheliha102g174kcal19.4g0g10.2g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g15g48kcal2.3g0.8g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g610kcal49.2g9.2g40.2g1.2g
Valittu annoskoko151g305kcal24.6g4.6g20.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna76g152kcal12.3g2.3g10.1g0.3g
Arvot/100g100g201kcal16.2g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203