Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi98g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell17g19kcal4g0g0.4g0g
Valkosipuli 1.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.3g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g109kcal9.2g7.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko152g55kcal4.6g3.6g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna76g27kcal2.3g1.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g36kcal3g2.4g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132094