Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 63g24kcal0.5g4.9g0.1g1.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g25g31kcal0.8g1g2.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g118kcal2.8g12g6g2.2g
Valittu annoskoko152g59kcal1.4g6g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna76g30kcal0.7g3g1.5g0.6g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153