Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto50g95kcal3.9g1.7g8g0g
Katkarapu, rainbow63g63kcal14.4g0g0.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g38g39kcal1.3g7.6g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g394kcal39.2g18.6g18g1.6g
Valittu annoskoko152g197kcal19.6g9.3g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna76g99kcal9.8g4.7g4.5g0.4g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265