Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka44g4.8kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Seiti, pakasteena - Findus44g31kcal7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g82kcal15.4g3.2g0.4g1.8g
Valittu annoskoko152g41kcal7.7g1.6g0.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna76g21kcal3.9g0.8g0.1g0.5g
Arvot/100g100g27kcal5.1g1.1g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750