Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha20g30kcal3.8g0g1.6g0g
Lanttu 20g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Palsternakka 12g7.5kcal0.1g1.4g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Tomaattimurska, 1 prk16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sipuli 20g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Naudanliha4.9g7.5kcal0.9g0g0.4g0g
Lanttu 4.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g233kcal13.2g19g10.4g5.6g
Valittu annoskoko152g117kcal6.6g9.5g5.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna76g58kcal3.3g4.8g2.6g1.4g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794